• 1 z 5
 

Thunderobot G25 054667

Neohodnotené
 

Kompatibilita s konzolmi, PC, Android TV, TVBOX / Možnosť nastavenie inteziru vybrovania

Dostupnosť Skladom (5 ks)
Môžeme doručiť do
13.05.2024
€29,99
€24,99 bez DPH
   
Kód tovaru PLU7531
Značka Thunderobot
Kategória Gamepady
 

Bezdrôtový ovládač/gamepad Thunderobot G25 (biely)

 

Thunderobot G25 je bezdrôtový ovládač, pomocou ktorého môže užívateľ pohodlne ovládať herné dianie z pohodlnej vzdialenosti až 10m. Zariadenie umožňuje bezdrôtovú komunikáciu cez Bluetooth, Bluetooth prijímač, ale aj drôtovú komunikáciu (kábel je súčasťou balenia). Je vybavený množstvom výhod - jednou z nich je tlačidlo TURBO, ktoré umožňuje spustiť sériu akcií, napríklad výstrelov, jedným stlačením, čo umožní hráčovi dosiahnuť vyššie skóre. Ďalšou výhodou je možnosť zameniť funkcie ľavého joysticku a tlačidiel D-padu, aby si ich hráč mohol prispôsobiť individuálnym preferenciám, ako aj intenzitu vibrácií ovládača či polohovanie joysticku, ale to sú len niektoré z výhod.  

 

Bezpečnosť pri nabíjaní

 

Thunderobot G25 je vybavený technológiou vyvinutou spoločnosťou Raytheon, ktorá zaručuje bezpečnosť používateľa pri používaní zariadenia. Keď teplota batérie prekročí 45 ℃ alebo -10 ℃, zariadenie sa prestane nabíjať. Toto je obzvlášť dôležitá funkcia, pretože veľa ľudí zapája svoje zariadenia, aby sa nabíjali cez noc, keď idú spať, takže ich táto technológia chráni v čase, keď nemôžu sledovať stav zariadenia. 

 

Ergonomický dizajn a štýlový dizajn

 

Ovládač má matný povrch, modré svetelné akcenty a čierne klávesy s písmenami v rôznych farbách a čierne joysticky s matným alebo lesklým povrchom. Vďaka použitým materiálom zariadenie bezpečne padne do rúk hráča aj pri dynamickom hraní a zároveň pôsobí esteticky na vkus mnohých používateľov.

 

Tri komunikačné režimy

 

Vďaka bezdrôtovej konektivite sa dokáže pripojiť ku konzolám, notebookom, inteligentným televízorom a ďalším. Ovládač funguje aj pomocou Bluetooth prijímača a káblového pripojenia (kábel je súčasťou súpravy), čo dáva používateľovi všestranné zariadenie, vďaka ktorému sa môže zabávať tak, ako sa mu najviac páči. 

 

Pozycjonowanie

 

Nastavenie vzdialenosti joysticku od stredu je jednou z funkcií, ktoré náruživí hráči ocenia. Používateľ si môže zvoliť, o koľko sa má joystick nakloniť od stredu, kde sa nachádza.  

 

Intenzita vibrácií

 

Thunderobot G25 vám umožňuje nastaviť intenzitu vibrácií na 0 %, 30 %, 70 % a 100 %. Ide o dôležitú funkciu napríklad v prípade náhlych neočakávaných udalostí počas hry, ktoré majú hráča šokovať – vibrácie ovládača zvyšujú herný zážitok, vďaka čomu môžete hru zažiť ešte realistickejšie. 

 

Nastavte obsah

Kontrolér x 1 

Bluetooth prijímač x 1

Návod x 1 

Kábel x 1

Takže Thunderrobot
Model G25
Farba biely
Kapacita batérie 450 mAh
Doba nabíjania 3h
Pracovny cas 15h
Váhy 193 g
Pracovná vzdialenosť 10 m
Farba Biela
Platforma Viacplatformová
Požadované vlastnosti Vibrácie

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Len registrovaní užívatelia môžu pridávať články. Prosím prihláste sa alebo sa registrujte.

Nevypĺňajte toto pole: